Wilujeng sumping di ieu rohangan hapunten anu kasuhun mung sakieu buktosna... Sereg di panto logor di liang jarum...

Jumat, 14 September 2012

ELLIE KHARISMA BALAD DARSO_PILEULEUYAN PANGERSA_LIRIK

@ Lirik Pileuleuyan Pangersa - Ellie Kharisma


Teu nyangka asa teu percaya
Cik keneh pisan urang teh wakca balaka
Silih ocon sono silih simbeuh ku carita
Teu karasa nepi kaluar cimata

*Tapi ayeuna geus lain carita
Gening pangersa dugi ka waktosna
Nepi dieu pisan marengan urang sadaya
Raga ninggalkeun nyawa, nyawa ninggalkeun ragana

Pileuleuyan …  duh pileuleuyan …
Wilujeng nyorang endahna sawarga
Sanaos pangersa tos tilar dunya
Nami pangersa, sora pangersa, karya pangersa
Tetep langgeng, abadi salamina

Katampi pisan kanyaah pangersa
Mugia gusti ngahapunten dosana
Nyuhunkeun karamat, mukjizat jeung barokahna
Cing bisa nuluykeun karya salira

Back to*

2 komentar:

Posting Komentar