Wilujeng sumping di ieu rohangan hapunten anu kasuhun mung sakieu buktosna... Sereg di panto logor di liang jarum...

Rabu, 27 Oktober 2010

Konvérsi Aksara Latin - Aksara Sunda

Perhatosan: install heula fontna Sundanese Unicode


Téks Latin





Téks Sunda


5 komentar:

Posting Komentar