Wilujeng sumping di ieu rohangan hapunten anu kasuhun mung sakieu buktosna... Sereg di panto logor di liang jarum...

Selasa, 26 Oktober 2010

Font Aksara Sunda (konversi huruf latin kana aksara sunda)

Download Font Aksara Sunda

Bismillaah,,,
Alhamdulillah, aslina simkuring ngaraos bingah amarwata suta, sabab urang sadaya ayeuna tiasa nyerat aksara sunda dina komputer.
bilih aya nu peryogi font aksara sunda, supaya bisa maca aksara sunda, tiasa didownload,
saparantos didownload sareng diinstalkeun fontna, nmbe urang tiasa nyerat ngangge aksara sunda. supados gampil carana klik : http://rohangan85.blogspot.com/2010/10/konversi-aksara-latin-aksara-sunda.html , didinya aya kantun ngadownload font-na ( Klik seratan : " Perhatosan: INSTALL fontna Sundanese Unicode ), saatos di download font-na, kantun di simpen kana file Font nu aya dina PC. Lajeng kanggo ngamaenkeunana didinya oge aya kolom kanggo nyerat naon bae anu baris ditranslate kana aksara sunda.
cag sakitu, wilujeng nyobian, Hatur nuhun.

*Simkuring kengeng ieu aplikasi nyatana tina rohangan http://sabilulungan.org/aksara/

6 komentar:

Posting Komentar