Wilujeng sumping di ieu rohangan hapunten anu kasuhun mung sakieu buktosna... Sereg di panto logor di liang jarum...

Senin, 26 September 2011

CURUG MALELA ( GUNUNG HALU ) - Jilid I


Curug Malela - Gunung Halu


- Terletak di Desa Cicadas Kec.Rongga Bandung Barat, berbatasan langsung dengan Kabupaten Cianjur.akses jalannya lumbayan "berdangdut" tapi Air Terjunya bikin takjub.......
- (Miceun kapanasaran nu kungsi cicing dina pikir jeung ati salila 8 taun, rencana ka dinya taun 2003, karek laksana wanci tadi... poe kemis, kaping 01 september 2011 M / 01 syawwal 1432 H. kuring Djoerig DalapanLima bareng mang Dulur Salembur Baraya Sanagara *Alhamdulillah...)
- hanjakal tos rame tempatna,

1 komentar:

Posting Komentar