Wilujeng sumping di ieu rohangan hapunten anu kasuhun mung sakieu buktosna... Sereg di panto logor di liang jarum...

Sabtu, 08 Juni 2013

UDUD JEUNG ASBAK

Balaka :
Rumasa kuring teu resep kana udud, saking ku teu resepna nya ku kuring diduruk, tapi da eta udud teh meunang meuli, atuh mubazir lamun seug sakur diduruk wungkul mah, nya kapaksa ku kuring diseusep eta udud teh.
"Buanglah calacah pada tempatnya"

1 komentar:

Posting Komentar